Over Michiel

Mijn hele leven staat in het teken van mijzelf en mijn omgeving steunen en aanmoedigen om vrijer te worden, los te komen uit blokkades, angst en beperkende patronen om zo met maximaal plezier en vooral liefdevol te leven. 
Ik kan diepgaand doorvoelen en woorden geven aan wat er gebeurt in contact en daarmee werken om patronen zichtbaar te maken bij individuen, binnen teams of binnen hele organisaties.  

Ik heb opleidingen gevolgd in lichaamsgerichte therapie, spiritualiteit, als runningtherapeut, als persoonlijk leiderschapstrainer en als coach. Ik maak onderliggend gebruik van een sterke analytische geest die mede is ontwikkeld door een universitaire studie in het arbeidsrecht. Mijn gezin, waarin ik als partner en vader van twee zonen probeer zoveel mogelijk in vrijheid en liefde te leven, is ook een diepe bron van leren.

Werken vanuit een open geest, nieuwsgierig, met compassie en met ruimte voor wat er dan ook speelt is wat ik graag doe. Voor mij is veiligheid en veilig voelen een essentieel thema. Vanuit veiligheid ontstaat de mogelijkheid om aan het licht te laten komen wat er in ons leeft. Alles wat er speelt kan dan een plaats hebben.