Over Michiel

Mijn hele leven staat in het teken van vrijer worden, loskomen uit blokkades, angst en beperkende patronen om vrij en met plezier te leven. 
Onderzoeken wat er speelt in mij en in het contact met anderen is daarbij steeds de weg om te ontdekken wat essentieel is in mijn leven. 

Ik heb opleidingen gevolgd in lichaamsgerichte therapie, spiritualiteit, als runningtherapeut, als persoonlijk leiderschapstrainer en als coach. Ik maak onderliggend gebruik van een sterke analytische geest die mede is ontwikkeld door een universitaire studie in het arbeidsrecht. Mijn gezin, waarin ik als partner en vader van twee zonen probeer zoveel mogelijk in vrijheid en liefde te leven, is ook een diepe bron van leren.

Werken vanuit een open geest, nieuwsgierig, met compassie en met ruimte voor wat er dan ook speelt is wat ik graag doe. Voor mij is veiligheid en veilig voelen een essentieel thema. Vanuit veiligheid ontstaat de mogelijkheid om aan het licht te laten komen wat er in ons leeft. Alle mooie, lelijke, gekke, liefdevolle, angstige, depressieve en vrolijke gedachten en gevoelens – wat er ook is – kunnen dan hun plaats hebben.