Interim

Uiting geven aan wat van binnen leeft is essentieel. En dat is soms nog niet zo eenvoudig.

Wat leeft er binnen in jou en hoe gebruik je dat in je professionele rol? Wat leeft er binnen het team en/of binnen de organisatie?
Wanneer ik een interim opdracht aanneem zijn dat de vragen waar ik graag mee aan de slag ga. In mijn opdrachten gebruik ik dat wat ik intern ervaar als spiegel voor wat ik zie binnen een team, een organisatie of in individuele gesprekken. 

Als ervaren trainer, coach, HR-professional en project- en procesbegeleider, kan ik in veel rollen uit de voeten.
Ik geloof sterk in de (Rijnlandse) principes van samenwerken vanuit verbinding, vertrouwen, vakmanschap en verantwoordelijkheid nemen en delen. Ik weet gemakkelijk aan te sluiten bij de ander en effectief te schakelen in gesprekken. Ik kan mensen écht horen en vanuit het contact dat daardoor ontstaat, mensen met elkaar in verbinding brengen. Zo ondersteun ik het samen halen van doelstellingen, het omgaan met veranderingen – met het daarbij gevraagde nieuwe gedrag – of het samen scheppen van een nieuwe visie. Dit wordt dan een gezamenlijk en gedragen proces. Ik ben analytisch sterk en benut dit om abstract denken te vertalen naar concreet gedrag. Ruim 15 jaar ervaring als coach en trainer op het gebied van gedragsverandering en persoonlijke effectiviteit helpt hier bij.
Het accent ligt op de ‘veranderkant’. Ik heb ook gedegen en up to date inhoudelijke kennis van het HRM vakgebied en benut mijn academische opleiding ten volle in mijn opdrachten. 

Ik heb langlopende (verander)opdrachten vervuld in de profit en non-profit. Bijvoorbeeld binnen de gehandicaptenzorg, in de energiesector, bij een 100.000+ gemeente, binnen het middelbaar onderwijs, de kinderopvang en binnen MKB bedrijven.
Ik heb daarbij specifieke expertise om HRM afdelingen en teams te leren hoe HR écht kan aansluiten bij de business en ‘de change kan zijn’.

Klik hier als je contact met me op wil nemen.