Het avontuur aangaan om een passief inkomen te genereren

Ontdek hoe jij jouw geld voor jou kan laten werken en hoe dat ruimte kan geven op jouw levenspad.

Er zijn erg veel manieren waarop je een passief inkomen kunt creëren. De essentie van passief inkomen is dat je jou geld voor jou laat werken, in plaats van dat jij werkt voor jou geld. Ik heb onderzoek verricht naar meerdere methoden en systemen en ik ben deelnemer geworden aan enkele investeringsprojecten die een passief inkomen genereren.

Over één systeem ben ik bijzonder enthousiast en ik en enkele collega deelnemers verzorgen webinars over dit systeem. Wil je zo’n webinar bijwonen, klik dan op de button hieronder.

In de video een kort interview met een deelnemer aan een systeem voor passief inkomen

Ik houd me – deels noodgedwongen door mijn afkomst en lot – al een leven lang bezig met ruimte maken op de patronen die mij hinderen in dit leven. Omgaan met verlies, rouw en angst vragen allemaal om een psychologische reis die moed, tijd en inzet vraagt. Noodgedwongen en zinvol werk voor mij en mijn omgeving. Ik krijg daar volgens de gevestigde maatschappelijke systemen niet voor betaald. Het is immers geen baan zoals we die in onze maatschappij geformuleerd hebben. En eigenlijk is dit het belangrijkste werk dat er is: vanuit de lotsbestemming die nu eenmaal gegeven is zoeken naar balans en geluk in het leven. Voor mij is dit ‘automatisch inkomen’ een extra inkomen waardoor ik mijn werk kan doen terwijl er ruimte blijft om te genieten en op avontuur te gaan. Michiel en ik reizen graag. Voor mij werkt reizen helend. Ik krijg er energie van en mijn leven wordt er fijner van.

Esther

Essentiele thema’s in mijn leven zijn vrijheid, veiligheid en levensplezier. Ik heb veel werk verzet om vrijer te worden van angst, wantrouwen en andere belemmerende patronen. Dat heeft mijn levensplezier sterk vergroot. Het geeft me meer durf om de dingen te doen die ik ook echt graag wil doen. Het moeten hebben van een inkomen raakt aan vrijheid en veiligheid. Het vormt een wezenlijk deel van mijn bestaanszekerheid.
Er is kennis op mijn pad gekomen hoe ik geld voor me kan laten werken om zo een extra inkomensstroom te creëren. Dat maakt me minder afhankelijk van werk of opdrachtgevers. Het geeft ruimte om mijn leven nog vrijer vorm te geven.
Het vraagt gelijktijdig om het nemen van risico’s, de durf om te investeren. Er is een sterke impuls in mij om deze kennis met anderen te delen. Kennis die mij persoonlijk en financieel laat groeien!

Michiel

Es en Michiel