Training en teamcoaching

Uiting geven aan wat van binnen leeft is essentieel. En dat is soms nog niet zo eenvoudig.
Naast de focus op wat je in contact wil brengen met anderen, speelt ook hoe je dat effectief kan doen. Trainen biedt dan een oplossing. In een training kun je jouw persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap doorontwikkelen. In mijn trainingswerk combineer ik altijd het verkennen van wat van binnen leeft met het leren van vaardigheden om jezelf effectief in contact met anderen te brengen. Ik leer niemand trucjes of slimmigheidjes. Ik kan jou (en ook een team) wél leren hoe je vanuit jouw echtheid, écht contact kan maken.

Wanneer het gaat om wat er speelt binnen een team, dan is teamontwikkeling een passende interventie. Leren om op effectieve wijze aan elkaar kenbaar te maken wat jou drijft, hoe jij de teamdynamiek beleeft en wanneer jij het beste tot je recht komt staat dan centraal. Luisteren naar elkaar, ruimte geven aan elkaars talent en elkaar versterken zijn waarden die voor mij essentieel zijn in teamwork.

Ieder van ons kan vanuit persoonlijk leiderschap zelf het beste formuleren waar leer- of ontwikkelvragen liggen. Wanneer die eigen vraag helder is, is er altijd een programma op maat te maken.

Als senior trainer werk ik samen met Bureau Zuidema, Thymos Training en Advies, SPAN organisatieadvies en training, BVO en een aantal collega ZZP-ers in mijn trainingswerk.
Naast verschillende programma’s rond persoonlijke effectiviteit, verzorg ik ook trajecten op het terrein van adviesvaardigheden, persoonlijk leiderschap en winnend onderhandelen.

Trainingen kunnen in het Nederlands en in het Engels worden verzorgd.

Klik hier voor contact.