Passief inkomen genereren

Uiting geven aan wat van binnen leeft is essentieel. En dat is soms nog niet zo eenvoudig.

Vanuit een oerdrang om te overleven zoeken we allemaal naar bestaanszekerheid. Die drang kan ongemerkt zo groot zijn dat we er klem in komen te zitten. Het raakt aan de essentiële thema’s vrijheid, veiligheid en levensplezier.

Vaak is het hebben van geld sterk verbonden met onze gevoelens en acties rondom bestaanszekerheid. Geld is verbonden met hele basale emoties en overtuigingen. Het werkt als spiegel voor hoe vrij jij je voelt om ‘jezelf te zijn’ of ‘om te kunnen bewegen’. Via life coaching kun je uitstekend met deze thematiek werken.

Praktisch is er recent kennis op mijn pad gekomen hoe je geld voor je kan laten werken om zo een ‘passieve’ extra inkomensstroom te creëren. Door het hebben van een passief inkomen ben je minder afhankelijk van werk of opdrachtgevers, je partner of andere ‘geldbronnen’ waar je voor moet werken. Het geeft ruimte om meer vanuit je bedoeling het leven vorm te geven.
Het vraagt gelijktijdig om het nemen van risico’s, de durf om te investeren. 
Er is een sterke impuls in mij om deze kennis met anderen te delen. Wil je meer weten, dan kun je via het contactformulier meer informatie opvragen.

Wil je direct leren hoe je zelf een passieve inkomensstroom kunt creëren, klik dan op de button hieronder. Je kunt dan een plek boeken bij een webinar waar je kennis op kunt doen over de mogelijkheden.
Ik ben uitgenodigd door Life Coach Ria van Doorn van het expatcentre Portugal om een workshop te geven over het genereren van extra inkomen op 13 juli 2021 in de middag. Deze workshop is in het Engels en je kunt je aanmelden via deze link: Local Events & Calendar for expats in Portugal – Algarve (expatcentreportugal.com)